Közérdekű

Kedves Hallgatók!

A Kari Könyvtár és Levéltár a 2011/2012-es tanévben is folytatja a használt jegyzetek és könyvek árusítását.

Mit kell tenni?

Adja le az eladni kívánt könyvet a Könyvtárba névvel, email elérhetőséggel és a kívánt eladási árral. Ha a könyv gazdára talál, a könyvtárosok értesítést küldenek a megadott elérhetőségen. Az eladott jegyzet/könyv árát személyesen veheti át a Könyvtárban.

A Márai-program célja, hogy a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a magyar könyvpiacon megjelenő értékes művek eljussanak a könyvtárakon keresztül az olvasókhoz. A Márai-program közvetve és közvetlenül segítséget kíván nyújtani mindazon piaci és állami szereplőknek, amelyek a mű létrehozásában, megjelenésében és az olvasókhoz való eljuttatásában szerepet játszanak, azaz: a szerzőknek, a könyvkiadóknak és a könyvtáraknak.

PE Georgikon Kar Kari Könyvtár és Levéltár amnesztia hetet tart 2013. január 7-11. és 2013. január 21-25. között. A nyitva tartás ideje alatt késedelmi díj fizetése nélkül lehet visszaadni a lejárt határidejű dokumentumokat.

Kérjük olvasóinkat, éljenek a felkínált lehetőséggel!

Kari Könyvtár és LevéltárKapcsolat

8360 Keszthely
Deák Ferenc u. 16.
Tel.: (+36)83/545-117
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.