Adatbázisok


A MATE Egyetemi Könyvtár és Levéltár előfizetett adatbázisai az alábbi linken érhetők el:

https://uni-mate.hu/előfizetett-adatbázisok

 -------------------

 

Szakdolgozatok, diplomadolgozatok (ALEPH-keresőfelületen)

A Georgikon Campuson 1998 után könyvtárunkba már elektronikus formában leadott dolgozatokat tartalmazza az adatbázis. A lemezeken évfolyamonként / szakonként / szerző neve szerint ABC-rendbe szedve találhatók a dolgozatok. A lemezeket kérje a könyvtárostól. A szakdolgozatok, diplomadolgozatok katalógusunkban kereshetők

Szakdolgozatok, diplomadolgozatok kezelésének ügyrendje, készítésének tartalmi és formai követelményei

 

NAVA

A NAVA - teljes nevén Nemzeti Audiovizuális Archívum - a magyar nemzeti műsorszolgáltatói kötelespéldány archívum, amely az országos földfelszíni terjesztésű televíziók és rádiók magyar gyártású vagy magyar vonatkozású műsorait gyűjti, tárolja, feldolgozza, és az így létrejövő adatbázisban keresési és megtekintési lehetőséget biztosít...(www.nava.hu)

 

MATARKA (Magyar Folyóiratok Tartalomjegyzéke) 

A MATARKA (MAgyar folyóiratok TARtalomjegyzékeinek Kereshető Adatbázisa) 2002 tavaszától létezik. A szolgáltatás magyar kiadású folyóiratok tartalomjegyzékeire terjed ki (768 folyóirat, 558252 cím, 111807 szerző, 89980 ugrópont teljes szövegre).

 

OSZK ( Keresés az Országos Széchenyi Könyvtár állományában, adatbázisaiban) 

Nektár - OSZK online katalógusa


Előfizetett folyóirat - online elérés 

Tér és TársadalomKapcsolat

8360 Keszthely
Deák Ferenc u. 16.
Tel.: (+36)83/545-117
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.